Ons nieuws

Nieuw postadres Van der Werff Logistics

Wij zullen niet langer gebruik maken van onze postbus. Alle post kan voortaan gestuurd worden naar het volgende adres: It Dok 8, 8447 GL Heerenveen

 

Wij verzoeken u om deze wijziging in uw administratie door te voeren en onze nieuwe adresgegevens te gebruiken voor toekomstige correspondentie. Mocht u nog post sturen naar onze oude postbus, dan zullen wij er alles aan doen om deze post alsnog te ontvangen. Echter, om vertragingen en mogelijke fouten te voorkomen, raden wij u aan om ons nieuwe adres te gebruiken.

Van der Werff: actieradius belangrijkste criterium aanschaf Scania BEV

Persbericht Scania

Breda – Een mijlpaal voor Van der Werff Logistics. De logistieke dienstverlener zet met de aankoop van een Scania Regional BEV de eerste stap in de elektrificatie van haar wagenpark. Dat het batterijpakket een capaciteit van 624 kWh vermogen en een actieradius van 350 kilometer bij een belasting van 40 ton heeft, was voor operationeel directeur Theo van der Werff een belangrijke motivatie om voor Scania te kiezen. 

 

Lees meer

Trots op onze positie in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023!

Met trots kondigen wij aan dat we opnieuw zijn opgenomen in de Top 100 Logistiek Dienstverleners van 2023! Samen met al onze collega’s werken we elke dag aan het leveren van de beste service aan onze mooie opdrachtgevers. Een mooie teamprestatie!

Ook leuk om te zien dat we Best in Class zijn geworden op het gebied van Smart Warehousing. Onze innovaties op het gebied van warehousing, waaronder onze nieuwe pickstraat en scansysteem, niet onopgemerkt zijn gebleven! 

 

Certificaat succes voor Van der Werff!

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het certificaat is uitgereikt door DEKRA na een uitgebreide audit van ons bedrijf en onze processen.

Lees meer

Opening warehouse Van Wijnen

Onlangs hebben we samen met Van Wijnen de opening van ons warehouse gevierd. In dit warehouse worden voor Van Wijnen de productgroepen steenstrips, trappen assemblage en algemene opslag ondergebracht voor de productie van woningen. 

Lees meer

Missie volbracht en op naar 2023!

Op 16 april, 2022 begon de bouw van een nieuwe locatie in Waalwijk en afgelopen 27 december, 2022 was dan eindelijk de dag daar dat de verhuizing van Elshout naar Waalwijk voltooid werd. In colonne reden circa vijfendertig vrachtwagens met trailer naar de gloednieuwe locatie in Waalwijk.

 

Overname Bas van Ewijk Logistics

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2022 transportbedrijf
Bas van Ewijk Logistics B.V. en Bas van Ewijk Logistics GmbH over met vestigingen in Wijchen en
Geldern (D).

Lees meer

Nieuwe LZV combinatie in gebruik genomen

Voorkant met logo van DAF-cabine

Van der Werff Logistics heeft een nieuwe LZV combinatie in gebruik genomen. Om dit te vieren hebben we een mooi filmpje geschoten waarbij wij trotst laten zien wat deze Lange Zware Vrachtwagencombinatie allemaal kan. 
Lees meer

Kom naar de speeddate!

Op 2 november ’19 organiseert Van der Werff Logistics weer een speeddate voor geïnteresseerde chauffeurs en monteurs die een kijkje willen nemen bij ons bedrijf.  
Lees meer

Vrije dagen april en mei 2018

Overslag

HEERENVEEN – Komende tijd staan er weer een aantal feestdagen voor de deur, te beginnen bij koningsdag. Dit kan extra levertijd tot gevolg hebben aangezien de druk op de overige dagen zal toenemen.

Lees meer

Van der Werff Logistics opent vestiging in Waalwijk

Al langere tijd was Van der Werff Logistics op zoek naar een vestiging in het zuiden van Nederland, zodat klanten een betere spreiding geboden kan worden wat betreft de Benelux. Eind 2015 deed zich een situatie voor welke goed aansloot op voornoemde wens. Dit zorgde er voor dat Van der Werff Logistics sinds 1 januari 2016 een vestiging heeft in Waalwijk. Lees meer

 

Could not authenticate you.