Oplossingen op maat

Transport afwijkende maten

Sinds 1916 voorzien we onze klanten van transportoplossingen op maat. Bij Van der Werff reken je op gedreven en klantgerichte medewerkers, hoogwaardig materiaal, moderne opslaglocaties en een breed scala aan transportvoertuigen.

Transportoplossingen

Werkzaamheden rondom transport kunnen veel tijd in beslag nemen. Denk aan het plannen, aansturen en controleren. Met onze transportoplossingen nemen wij u de meest voorkomende werkzaamheden rondom transport uit handen. Zo heeft u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering. Onze chauffeurs en planners zorgen voor een doeltreffende afhandeling van uw transportvraagstuk in de Benelux en Duitsland.

Veelzijdig dienstenpakket

We vervoeren goederen met afwijkende maten probleemloos met ons veelzijdige wagenpark. Ons diverse wagenpark bestaat onder andere uit LZV’s, volumecombi`s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, euro diepladers en trucks met kranen.

Van der Werff is gevestigd in Heerenveen, Waalwijk en Roermond en heeft een groot aantal standplaatsen in heel Nederland. Vanuit hier bieden we een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Op onze hoofdvestiging in Heerenveen beschikken we over een volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.