Flexibele verzendopties

Groupage transport afwijkende maten

We zijn gespecialiseerd in het transporteren van zendingen met afwijkende maten. Is uw zending net iets breder, langer, hoger of kwetsbaarder dan normaal? En moet dit gelost worden op een lastige locatie? Geen zorgen, dat is ons werk. Met groupagevervoer bundelen wij uw zending met die van andere klanten.

Maximale efficiënte

Met groupage transport maximaliseert u de efficiënte van uw zendingen met afwijkende maten. U hoeft niet te wachten tot uw lading groot genoeg is om een volledig voertuig te vullen. Wij vervoeren al ladingen vanaf 1 pallet!

Door uw deelzending intelligent te bundelen met ladingen van andere opdrachtgevers zorgen wij dat uw lading tegen interessante voorwaarden vervoert kan worden. Ons groupage netwerk geeft u snelle doorlooptijden en flexibele verzendopties. We leveren uw zendingen met afwijkende maten af op bouwlocaties, maar ook bij de consument thuis.

Online portaal

U volgt uw zendingen via ons online portaal. U ziet hier de specifieke levertijd. We versturen track en trace berichten naar de eind ontvanger. Zo hoeft er tussentijds niet meer gecommuniceerd te worden over de aflevering van de zending. Dat is duidelijk voor alle partijen, scheelt werk én tijd.

Groupage België & Duitsland

Heeft u een zending met afwijkende maten die bestemd is voor België? Ons groupage transport is uitstekend afgestemd op onze Zuiderburen. We kiezen de meest efficiënte routes zodat uw vracht tijdig op locatie is in België.

Wilt u de levering van uw ladingen naar Duitsland uitbesteden aan een betrouwbare partner? We hebben ook ruime ervaring met groupage transport naar Duitsland.

Onze ervaren chauffeurs brengen uw vracht binnen 48-72 uur naar de gewenste locatie in België en Duitsland.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wilt u meer informatie over deze dienst? We staan voor u klaar! Gebruik het onderstaande formulier om ons een bericht te sturen en wij nemen contact met u op!