Grootste vloot MEENEEMHEFTRUCKS in de Benelux

Meeneemheftruck transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het lossen van materialen op uiteenlopende locaties? Het verzorgen van meeneemheftruck transport is één van de specialismes van Van der Werff. Wij beschikken over de grootste vloot meeneemheftrucks in de Benelux. Bij ons staat er altijd een meeneemheftruck voor u klaar.

Jarenlange ervaring

Sinds het ontstaan van het meeneemheftruck transport in Nederland is Van der Werff actief op dit gebied. Door deze schat aan ervaring zijn we momenteel de grootste speler op het gebied van meeneemheftruck transport in Nederland, België en Luxemburg. We zetten 4-weg machines aan die nauwkeurig voor-, achter en zijwaarts manoeuvreren. Zo kunnen we de vracht neerzetten waar u maar wilt!

Vakkundige chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn intern geschoold en in het bezit van een heftruckcertificaat. Ze zetten uw vracht neer waar u maar wilt. Uw eigen medewerkers kunnen zo direct aan de slag. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom worden onze machines in onze eigen werkplaats frequent onderhouden.

Efficiënt en milieubewust

Elektrische meeneemheftruck

Onze vloot aan meeneemheftrucks bevat naast de conventionele modellen ook elektrische varianten. Deze elektrische varianten zijn efficiënter en milieuvriendelijker.

De elektrische modellen zijn daarnaast opvallend stil in gebruik. Een voordeel als er gewerkt wordt in geluidsgevoelige omgevingen of in drukke stadscentra.

Schone werkomgeving

Milieuvriendelijk

Onze elektrische meeneemheftrucs staan bekend om hun duurzaamheid en vriendelijkheid voor het milieu. De uitstoot van schadelijke gassen vermindert waardoor onze ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Dit past binnen onze toewijding aan duurzame bedrijfspraktijken en draagt bij aan een schonere werkomgeving. Door te kiezen voor elektrische aandrijving bent u milieubewust bezig en kiest u voor een groenere toekomst.

Meeneemheftruck transport België & Duitsland

Verricht u werkzaamheden op locatie in België & Duitsland en wilt u het leveren van materiaal uitbesteden? Van der Werff regelt uw meeneemheftruck transport naar België & Duitsland. Bekijk ook onze andere transportoplossingen.

  • Ervaren en vakkundig personeel
  • We denken actief mee in de beste oplossing
  • Uitstekend en divers transportmaterieel

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wilt u meer informatie over deze dienst? We staan voor u klaar! Gebruik het onderstaande formulier om ons een bericht te sturen en wij nemen contact met u op!