Certificaat succes voor Van der Werff!

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het certificaat is uitgereikt door DEKRA na een uitgebreide audit van ons bedrijf en onze processen.

Uiteraard zijn we als organisatie erg blij met het behalen van het ISO certificaat. Het toont aan dat we een toegewijde partner zijn voor onze klanten en dat we doen wat ze zeggen. Dit certificaat is een mooie bevestiging dat we voldoen aan de normen voor kwaliteitsmanagement en we in staat zijn om ons voortdurend te verbeteren en zo de beste service te bieden. 

Keurmerk Transport & Logistiek 

Ook kunnen we met trots aankondigen dat we tijdens dit proces succesvol de hercertificering hebben voltooid voor het Keurmerk Transport & Logistiek met specialisatie bouwmaterialenvervoer. Het keurmerk is een belangrijk bewijs van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de transport- en logistieke sector. Het behalen van deze hercertificering toont aan dat we blijven voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.