Opslag van uw goederen

Warehousing & Opslag en Overslag

We verzorgen zowel binnen- als buiten opslag op onze locaties in Heerenveen en Waalwijk. We bieden opslagmogelijkheden voor de lange termijn, tijdelijke opslag of voor het overladen voor verder transport. Onze uitgebreide opslagmogelijkheden bieden aan uw goederen met afwijkende maten een veilig onderdak.

In Heerenveen en Waalwijk

Opslag en overslag goederen

We beschikken in Heerenveen en Waalwijk over een Crossdock waarmee we goederen overslaan.  Voor overslag gebruiken we heftrucks die goederen tot 10 ton dragen. We verplaatsen uw lading nauwkeurig, efficiënt en veilig. Bij ons bent u zeker van een optimale doorstroom van uw lading.

Moderne warehouses

Optimale logistiek

Onze opslaglocaties zorgen voor de meest optimale logistieke oplossing. Bij Van der Werff vertrouwt u op een uitstekend uitgerust modern warehouse met vrije overspanning en zware belasting vloeren. We werken met hoogwaardig materiaal en vakkundig personeel.

Voor een optimale veiligheid is ons terrein geheel afgesloten en bewaakt. Zo slaat u uw goederen met een gerust hart bij ons op.

  • Ervaren en vakkundig personeel
  • We denken actief mee in de beste oplossing
  • Uitstekend en divers transportmaterieel

Contactformulier

Heb je vragen, suggesties of wilt u kennismaken? We staan voor u klaar! Gebruik het onderstaande formulier om ons een bericht te sturen