Certificering

Bij Van der Werff streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze activiteiten. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen, is Van der Werff Logistics op de volgende manieren gecertificeerd.

Kwaliteitsmanagement

ISO Certificaat

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het certificaat is uitgereikt door DEKRA na een uitgebreide audit van het bedrijf en de processen.

Duurzaam ondernemen

Lean and Green Star

Deze erkenning hebben we ontvangen voor het realiseren van meer dan 20% CO2-reductie in 5 jaar. Van der Werff Logistics is hiermee één van de toonaangevende bedrijven die de Lean and Green-doelstelling heeft bereikt.

Keurmerk goederenvervoer

Keurmerk Transport & Logistiek

Het Keurmerk Transport & Logistiek is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg en is gebaseerd op het bekende managementmodel van het Instituut voor Nederlandse Kwaliteit (INK).

Ontwikkeling logistiek talent

STL erkend leerbedrijf

Van der Werff Logistics vindt het belangrijk nieuw logistiek talent kans te geven zich te ontwikkelen in de praktijk. Sinds 2008 is Van der Werff Logistics een door STL erkend leerbedrijf.