Over Van der Werff Logistics

Sinds 1916 een begrip in transport!

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen wij allerhande transporten.

Gevarieerd dienstenpakket

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, een groot en zeer divers wagenpark én moderne huisvesting bieden wij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door onze zeer uitgebreide IT bieden wij onze opdrachtgevers vergaande automatisering oplossingen/voordelen.

Ons wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al ons materiaal kan zelf lossen met onze uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

Vestigingen in Heerenveen en Waalwijk

De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestigingen in Waalwijk en Roermond. Daarnaast beschikken wij over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op onze hoofdvestiging in Heerenveen beschikken we over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.

Wij nodigen u uit om onze uitgebreide website verder te bezoeken waar u alle relevante informatie kunt vinden.

Alles begon met paard en wagen

Meer dan 100 jaar historie in de logistiek

Van der Werff kent een rijke geschiedenis sinds het ontstaan in 1916. Van de eerste rit met paard en wagen, de eerste auto’s tot verhuizingen en uitbreidingen. We hebben het allemaal meegemaakt!

  • Ervaren en vakkundig personeel
  • We denken actief mee in de beste oplossing
  • Uitstekend en divers transportmaterieel

Missie Van der Werff Logistics is toonaangevend in de fysieke distributie en warehousing van zendingen met afwijkende maten, waarbij we zelf kunnen zorgdragen voor het laden en lossen op iedere gewenste locatie. Dit doen wij door een inspirerende werkgever te zijn, met betekenis voor onze opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.


Missie Van der Werff Logistics

Visie

Om onze missie te realiseren hanteert Van der Werff Logistics in al haar uitgangspunten en handelen de volgende kernwaarden: 

Betrouwbaarheid
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We maken binnen de kaders afspraken die we nakomen;

Respect
We werken met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu en bieden een veilige werkplek;

Visie

Innovatie
We lopen voorop in en initiëren ontwikkelingen en staan open voor initiatieven van klanten, medewerkers en leverancier;

Partnerschap
We streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers waarbij een gezamenlijk resultaat telt;

Duurzaamheid
We streven naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering, middels een maximale ketenefficiëntie, een optimale inzet van zero emissievoertuigen en toepassing van eigen energieopwekking.