Ontwikkeling logistiek talent

STL erkend leerbedrijf

Van der Werff Logistics vindt het belangrijk nieuw logistiek talent kans te geven zich te ontwikkelen in de praktijk. Sinds 2008 is Van der Werff Logistics een door STL erkend leerbedrijf

Dit houdt in dat wij in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs leerlingen mogen opleiden voor de volgende beroepskwalificaties:

  • Assistent logistiek medewerker

  • Chauffeur goederenvervoer

  • Logistiek medewerker

  • Manager opslag en vervoer

STL is het gespecialiseerde opleidingsinstituut voor alle branches in de sector transport en logistiek. Zij detacheert jongeren die een beroepsopleiding volgens conform de beroepsbegeleidende leerweg (BBL of werkend leren).

Concreet betekent de erkenning dat Van der Werff Logistics bevoegd is leerlingen die een opleiding volgen die aansluit bij een of meer van bovengenoemde kwalificaties te begeleiden tijdens hun praktijkervaring.

Inmiddels zijn er al veel talenten verder ontwikkeld door de begeleiding bij Van der Werff Logistics. Ben jij geïnteresseerd in het STL leertraject, en wil jij weten hoe een van onze praktijkopleiders jou gaat ondersteunen? Kijk dan snel op de pagina werken bij en vul het sollicitatieformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.