Kwaliteitsmanagement

ISO Certificaat

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het certificaat is uitgereikt door DEKRA na een uitgebreide audit van het bedrijf en de processen.

Het ISO 9001:2015 certificaat is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement die bedrijven in staat stelt om hun klanttevredenheid te verbeteren door middel van een gestructureerde en systematische aanpak van hun processen. Het certificaat vereist dat bedrijven voldoen aan strenge normen voor kwaliteitsmanagement, waaronder het vaststellen van processen, het monitoren en meten van prestaties en het voortdurend verbeteren van de effectiviteit van het systeem. 

Uiteraard zijn we als organisatie erg blij met het behalen van het ISO certificaat. Het toont aan dat we een toegewijde partner zijn voor onze klanten en dat we doen wat ze zeggen. Dit certificaat is een mooie bevestiging dat we voldoen aan de normen voor kwaliteitsmanagement en we in staat zijn om ons voortdurend te verbeteren en zo de beste service te bieden. 

Bekijk het ISO 9001:2015 certificaat van Van der Werff Logistics