fbpx

Hét startpunt van jouw carrière in de transport

Familiebedrijf Van der Werff groeit, daardoor zijn wij doorlopend opzoek naar nieuwe ambitieuze collega’s met passie voor de logistieke sector. Wil jij graag werken bij Van der Werff als chauffeur of warehousemedewerker? Als planner, customer service medewerker of in onze werkplaats? Ook voor een stage tijdens je opleiding Transport en Logistiek ben je bij ons aan het juiste adres! Samen zetten we ons in voor het beste resultaat.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Heftruckchauffeur Avonddienst

Overslagloods

Van der Werff Logistics Heerenveen verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van zendingen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal  en diverse uiteenlopende zendingen t.b.v.  bouw, industrie en agrarische sector. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Lees meer

Loodsvoorman (fulltime)

Overslagloods

Van der Werff Logistics Heerenveen verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van bouwmaterialen, verpakkingsmaterialen en goederen voor de productie industrie. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Lees meer