Onze diensten

Transportoplossingen

Al sinds 1916 voorziet Van der Werff zijn klanten van transportoplossingen op maat. In ons vindt u een partner die beschikt over gedreven en klantgericht personeel, hoogwaardig materiaal, grote opslaglocaties en een breed scala aan transportvoertuigen. De werkzaamheden rondom transport, zoals plannen, aansturen en controleren, kunnen veel tijd in beslag nemen. Wij nemen met onze transportoplossingen u graag het nodige werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering! Onze chauffeurs en planners zorgen voor een doeltreffende afhandeling van uw transportvraagstuk in de Benelux en West-Duitsland!

Kraantransport

Verricht u werkzaamheden op een locatie waarbij u niet alleen wilt laden en lossen, maar ook hijsen? Van der Werff verzorgt kraantransport met een autolaadkraan. Met de kraan kunnen vrachten zeer nauwkeurig op locatie gelost worden, zonder dat hier een kooiaap voor nodig is. Moeilijk bereikbare plekken, zoals hoge verdiepingen, worden gemakkelijk bereikt met het autolaadkraan transport van Van der Werff. Onze ervaren chauffeurs beschikken over alle vereiste certificaten voor autolaadkraan transport. Zo zorgen wij voor een optimale veiligheid van uw goederen en personeel!

Volume transport

Als u het vervoer van grote aantallen goederen uit wil besteden aan een specialistische partner, dan bent u bij Van der Werff aan hét juiste adres! Met volume transport profiteert u van een extra capaciteit van maar liefst 20% ten opzichte van een reguliere vrachtwagen. Ons kwalitatieve materiaal is uiterst geschikt voor ladingen tot 30 ton. Op locatie kunnen wij met behulp van kooiapen uw lading nauwkeurig lossen en retourvrachten meenemen. Van der Werff is dé aangewezen partij voor het uitvoeren van volume transport!

Groupage afwijkende maten

Heeft u vaak vrachten waarbij u geen trailer vol krijgt? Wij verzorgen groupage voor afwijkende maten! Bij de uitvoering van dit type transport bundelen wij uw deelzending samen met andere deelzendingen. Zo besparen wij u een hoop kosten! Met groupage transport zijn wij in staat om uw vracht binnen 24 uur te leveren in Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland! Uw vracht kunt u volgen middels een online portaal, zo weet u exact wat de aankomsttijd is. U kunt ook uw eigen groupage afwijkende maten vracht lossen met een kraan of kooiaap. Zo kan uw personeel direct aan de slag!

Meeneemheftruck transport

Van der Werff beschikt over de grootste vloot kooiapen. Wij verzorgen meeneemheftruck transport op de meest uiteenlopende locaties. Wij nemen uw werknemers het proces van laden en lossen uit handen. Zo kunnen zij direct starten met hun taken! Wij bieden zowel 2- als 4-wegs meeneemheftrucks voor kooiaap transport. Al onze medewerkers zijn intern geschoold en in het bezit van een heftruckcertificaat. Het grote voordeel van meeneemheftruck transport is de nauwkeurigheid. Wij kunnen uw vracht neerzetten waar u maar wilt!

Warehousing & op- en overslag

Bent u op zoek naar een locatie om uw producten tijdelijk op te slaan of voor het overladen voor verder transport? Ook voor warehousing & op- en overslag kunt u bij ons terecht! Wij beschikken over een binnen opslaglocatie van 10.000m² en een buiten opslaglocatie van 40.000m². Onze heftrucks kunnen goederen tot 10 ton vervoeren. Daarnaast beschikt onze locatie in Heerenveen ook over een laad- en loskade. Zo kunnen wij ook goederen die via het water getransporteerd worden opslaan. Van der Werff biedt u hoge kwaliteit warehousing & op- en overslag.

Exceptioneel en open transport

Past uw lading niet in een reguliere dichte vrachtwagen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor exceptioneel en open transport. Wij verzorgen de vereiste trajectvergunningen en zo nodig ook transportbegeleiding. Wij ontzorgen u compleet op het gebied van exceptioneel transport. Als u benieuwd bent naar de tarieven van onze transportoplossingen, dan adviseren wij u om een offerte op te vragen. Dit doet u middels het sturen van een e-mail. Wij sturen u vervolgens de offerte via de mail terug.