Ons nieuws

Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Het einde van het jaar is bijna aangebroken. De feestdagen staan voor de deur en wij kijken terug op een prachtig jaar waar weer ontzettend veel moois is gebeurd.

En dat doen we met z’n allen! Zonder elkaar zouden we het niet kunnen 😉

Wij wensen jullie allen prettige feestdagen en een voorspoedig 2024! 

4 november open dag in Waalwijk!

We hebben het genoegen om aan te kondigen dat we op zaterdag 4 november 2023 de deuren van onze vestiging in Waalwijk openzetten voor het publiek. Het belooft een dag vol vertier te worden, boordevol activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland B.V. over gevestigd in Roermond. Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten in het bouwmaterialenvervoer. De overname past in de strategie van Van der Werff Logistics om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

Lees meer

Nieuw postadres Van der Werff Logistics

Wij zullen niet langer gebruik maken van onze postbus. Alle post kan voortaan gestuurd worden naar het volgende adres: It Dok 8, 8447 GL Heerenveen

 

Wij verzoeken u om deze wijziging in uw administratie door te voeren en onze nieuwe adresgegevens te gebruiken voor toekomstige correspondentie. Mocht u nog post sturen naar onze oude postbus, dan zullen wij er alles aan doen om deze post alsnog te ontvangen. Echter, om vertragingen en mogelijke fouten te voorkomen, raden wij u aan om ons nieuwe adres te gebruiken.

 

meer nieuws

 

Could not authenticate you.