Ons nieuws

Nieuw postadres Van der Werff Logistics

Wij zullen niet langer gebruik maken van onze postbus. Alle post kan voortaan gestuurd worden naar het volgende adres: It Dok 8, 8447 GL Heerenveen

 

Wij verzoeken u om deze wijziging in uw administratie door te voeren en onze nieuwe adresgegevens te gebruiken voor toekomstige correspondentie. Mocht u nog post sturen naar onze oude postbus, dan zullen wij er alles aan doen om deze post alsnog te ontvangen. Echter, om vertragingen en mogelijke fouten te voorkomen, raden wij u aan om ons nieuwe adres te gebruiken.

Van der Werff: actieradius belangrijkste criterium aanschaf Scania BEV

Persbericht Scania

Breda – Een mijlpaal voor Van der Werff Logistics. De logistieke dienstverlener zet met de aankoop van een Scania Regional BEV de eerste stap in de elektrificatie van haar wagenpark. Dat het batterijpakket een capaciteit van 624 kWh vermogen en een actieradius van 350 kilometer bij een belasting van 40 ton heeft, was voor operationeel directeur Theo van der Werff een belangrijke motivatie om voor Scania te kiezen. 

 

Lees meer

Trots op onze positie in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023!

Met trots kondigen wij aan dat we opnieuw zijn opgenomen in de Top 100 Logistiek Dienstverleners van 2023! Samen met al onze collega’s werken we elke dag aan het leveren van de beste service aan onze mooie opdrachtgevers. Een mooie teamprestatie!

Ook leuk om te zien dat we Best in Class zijn geworden op het gebied van Smart Warehousing. Onze innovaties op het gebied van warehousing, waaronder onze nieuwe pickstraat en scansysteem, niet onopgemerkt zijn gebleven! 

 

Certificaat succes voor Van der Werff!

Van der Werff Logistics heeft recentelijk het ISO 9001:2015 certificaat behaald voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het certificaat is uitgereikt door DEKRA na een uitgebreide audit van ons bedrijf en onze processen.

Lees meer

Opening warehouse Van Wijnen

Onlangs hebben we samen met Van Wijnen de opening van ons warehouse gevierd. In dit warehouse worden voor Van Wijnen de productgroepen steenstrips, trappen assemblage en algemene opslag ondergebracht voor de productie van woningen. 

Lees meer

 

meer nieuws

 

Could not authenticate you.