Sinds 1916 een begrip in transport!

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen wij allerhande transporten.

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden wij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door onze zeer uitgebreide IT bieden wij onze opdrachtgevers vergaande automatisering oplossingen/voordelen.

Ons wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al ons materiaal kan zelf lossen met onze uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Waalwijk, daarnaast beschikken wij over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op onze hoofdvestiging in Heerenveen beschikken we over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.

Wij nodigen u uit om onze uitgebreide website verder te bezoeken waar u alle relevante informatie kunt vinden.

Visie

Van der Werff Logistics wil voor de markt toonaangevend zijn op het vlak van logistieke dienstverlening, met als uitgangspunten kwaliteit en efficiency, waardoor wij een uitstekend verlengstuk zijn voor onze klanten en in staat zijn de juiste logistieke dienstverlening te bieden.

Missie

Van der Werff Logistics heeft als streven om vanuit een goed georganiseerde onderneming op basis van een langdurige relatie toonaangevende expertise en dienstverlening te leveren. Tevens willen we nieuwe ontwikkelingen initiëren en expertise aanbieden op basis van een goede prijs/kwaliteit verhouding ten behoeve van onze klanten.