Kooiaap

Bent u op zoek naar een partner die uw goederen met uiterste zorgvuldigheid vervoert en nauwkeurig plaatst op uiteenlopende locaties? Kooiaap transport is één van de specialiteiten van Van der Werff. Met vakkundige en ervaren chauffeurs kunnen wij uw lading precies plaatsen waar u dat wilt. Zo kunnen de medewerkers van uw klant direct aan de slag! Met meer dan 110 kooiapen is Van der Werff de grootste speler op het gebied van kooiaap transport in de Benelux. Wij hebben altijd een kooiaap voor u klaar staan!

Transport met kooiaap

Al sinds het ontstaan van de meeneemheftruck verzorgt Van der Werff transport met een kooiaap. We beschikken over veel ervaring en voeren elk transport met een hoge mate van zorgvuldigheid uit. Afhankelijk van het type product dat we lossen kiezen we het model kooiaap. Wij beschikken over 2- en 4-wegs modellen. Ook voor locaties in onze buurlanden is transport met een kooiaap mogelijk. Wij bieden transportoplossingen voor België, Luxemburg en West-Duitsland.

Vrachtwagen met kooiaap

Van der Werff neemt u graag het nodige werk uit handen zodat u meer tijd overhoudt om u te richten op uw bedrijfsvoering. Wij vervoeren uw goederen met een vrachtwagen met kooiaap naar locaties door de Benelux en West-Duitsland. Onze chauffeurs zijn goed geschoold en beschikken allen over een heftruckcertificaat. Om de veiligheid te garanderen wordt elke vrachtwagen met kooiaap regelmatig onderhouden. De meeneemheftruck wordt achterop de vrachtwagen geplaatst, zo gaat dit niet ten koste van de ruimte. Welk transportvraagstuk u ook heeft, Van der Werff denkt mee over een passende oplossing!

Kooiaap vervoer met Van der Werff

Wilt u goederen laden en lossen op plekken waar bereikbaarheid een uitdaging vormt? Van der Werff zorgt er met kooiaap vervoer voor dat uw goederen eenvoudig gelost worden op plekken als bouwlocaties. Als u benieuwd bent naar onze tarieven kunt u eenvoudig een offerte opvragen door een e-mail te sturen. Mocht u nog vragen hebben over kooiaap vervoer met Van der Werff, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!