Kooiaap transport

Bent u op zoek naar een ijverige partner voor het laden en lossen van materialen op uiteenlopende locaties? Het verzorgen van kooiaap transport behoort tot de specialiteiten van Van der Werff. Wij beschikken over de grootste vloot kooiapen in de Benelux. Wij hebben altijd een kooiaap voor u klaar staan! Als u benieuwd bent naar de tarieven kunt u een e-mail sturen. Wij sturen u dan een offerte toe. Voor een optimale efficiëntie kunnen wij uw lading neerzetten waar u wilt!

Kooiaap transport België

Verricht u werkzaamheden op locatie in België en wilt u het leveren van materiaal uitbesteden? Het verrichten van kooiaap transport naar België behoort ook tot de mogelijkheden bij Van der Werff. Onze ervaren chauffeurs beschikken allen over een heftruckcertificaat en zijn intern geschoold. Zij zetten de lading precies neer waar u het blieft. Zo kunnen uw medewerkers direct aan de slag! Naast het uitvoeren van kooiaap transport naar België bieden wij nog tal van andere transportoplossingen!

Kooiaap transport Nederland

Met meer dan 110 meeneemheftrucks is Van der Werff de grootste speler op het gebied van kooiaap transport in Nederland, België en Luxemburg. Wij kunnen teren op een schat aan ervaring. Sinds het ontstaan van het kooiaap transport in Nederland werken wij al met dit voertuig. Afhankelijk van het type product dat we lossen kiezen we het model kooiaap. Zo beschikken wij over 2- en 4-wegs modellen. Het 2-weg model rijdt vooruit en achteruit. Het 4-weg model kan ook zijwaarts rijden.

Kooiaap transport Duitsland

Wij nemen klanten graag het nodige werk uit handen. Zo voeren wij ook kooiaap transport uit in Duitsland! Het betreft hier de regio West-Duitsland. Om te zorgen voor een optimale veiligheid worden onze machines in onze eigen werkplaats frequent onderhouden. Bij Van der Werff kunt u rekenen op ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel! Wij denken actief mee met een passende oplossing voor uw kooiaap transport naar Duitsland!

 

Waarom Van der Werff Logistics ?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend transport materieel
  • Enorme diversiteit in transport materieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste transportoplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over meeneemheftruck ?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner