Meeneemheftruck

Bent u op zoek naar een ijverige partner voor het laten vervoeren van uw goederen naar uiteenlopende locaties in de Benelux en West-Duitsland? Met een meeneemheftruck kunnen onze ervaren chauffeurs uw vracht op moeilijk bereikbare locaties nauwkeurig lossen. Zij lossen de lading met precisie waar u dat wilt. Zo kunnen de medewerkers van uw klant direct aan de slag! De meeneemheftruck wordt achterop de vrachtwagen geplaatst, zodat de ruimte in de container optimaal benut kan worden. Van der Werff biedt voor elk transportvraagstuk een passende oplossing!

Meeneemheftruck

Transport met meeneemheftruck

Van der Werff neemt graag uw werk uit handen zodat u tijd overhoudt om u te focussen op uw bedrijfsvoering. Transport met meeneemheftruck is slechts één van de vele transportoplossingen die wij u bieden. Door doelmatig plannen, aansturen en controleren zorgen wij voor efficiënt vervoer van uw goederen. Hierbij maken we gebruik van ervaren en goed geschoolde medewerkers, een breed scala aan voertuigen en hoogwaardige materialen. Heeft u nog vragen over transport met een meeneemheftruck? Neem dan contact met ons op!

Voordelen meeneemheftruck

Het lossen van goederen op moeilijk bereikbare locaties is slechts één van de voordelen van een meeneemheftruck. Profiteer van de voordelen van een meeneemheftruck door kooiaap transport te laten verrichten door Van der Werff. Zo is de kooiaap snel gebruiksklaar, binnen een minuut kan er begonnen worden met lossen. Bent u benieuwd naar onze tarieven? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen. U ontvangt binnen enkele dagen een reactie van onze experts!