Eerste paal uitbreiding loods de grond in

HEERENVEEN – Bij Van der Werff Logistics op it Dok in Heerenveen is maandag 5 februari 2018 de eerste paal geslagen voor een nieuwe hal.

Deze eer was voor Ritske Pieter Tulner en Doeke van der Werff, zonen van de Akkrumer directeuren Arjen Tulner en Theo van der Werff. De nieuwbouw is voor een hoogwaardige hal van 2.500 m2. Door voortdurende groei heeft het bedrijf deze uitbreiding hard nodig om te voldoen aan de vraag van opdrachtgevers. De oplevering is rond de bouwvak-vakantie 2018.

Van der Werff Logistics is in 1916 opgericht en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener, actief in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het wagenpark bestaat uit 175 eenheden waaronder volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al het materiaal kan zelf lossen dankzij een uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

Van der Werff Logistics wordt aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in Heerenveen en de nevenvestiging in Elshout, daarnaast zijn er standplaatsen over heel Nederland. In Heerenveen heeft het bedrijf een volledig geoutilleerde werkplaats voor het eigen materieel, alsmede een tankstation en een automatische wasstraat.