Chauffeur standplaats regio Brabant (fulltime/parttime)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Brabant zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs.

Van der Werff Logistics verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van zendingen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal  en diverse uiteenlopende zendingen t.b.v. bouw, industrie en agrarische sector. Er worden zowel een- als meerdaagse ritten uitgevoerd.

 

+ Aan de slag als chauffeur in regio Brabant!

Je woont in het Zuiden van het land. Je kijkt uit naar een nieuwe baan in de logistiek! Je bent toe aan meer uitdaging in je werk als chauffeur en hoopt die uitdaging te vinden in het werken met bouw, industrie en landbouw materialen (met afwijkende maten). We kunnen je nu alvast verklappen: “Wij weten zeker dat je de uitdaging waarnaar je op zoek bent bij ons zult vinden.”

Zodra je bij de klant arriveert volgt er nog meer avontuur. Het komt namelijk vaak voor dat je de lading moet lossen in een krappe woonwijk of op een moeilijk bereikbare bouwplaats. Gelukkig heb je als Van der Werff chauffeur vaak een meeneemheftruck bij je. Zo vervoer je jouw lading in de meest letterlijke zin van het woord helemaal van A naar B.

Wil jij dag- of  meerdaagse ritten rijden? In beide gevallen ben je welkom om te komen solliciteren! Ook parttime werken behoort bij ons tot de mogelijkheden!

– Pas jij bij ons?

Je hebt een geldig rijbewijs C/CE en code 95. Werken met digitale tachograaf en boordcomputer behoort tot de werkzaamheden en je beschikt over een digitale bestuurderskaart. Je kunt zelfstandig werken. Je hebt een vriendelijke houding tegenover iedere klant en wanneer het laad of losproces een keertje uitloopt (kan gebeuren!), los je dit met een kalme mindset op.

Als chauffeur bij Van der Werff kom je veel in “vrachtwagen vreemde” omgevingen terecht. Je kan uiteraard goed rijden, maar ook bij het manoeuvreren op krappe wegen en bestemmingen blijf jij rustig. Dat manoeuvreren doe je zowel met je vrachtwagen als met de meeneemheftruck. 

Je vindt het belangrijk om veilig te werken. Ben je in het bezit van VCA? Dat zouden wij top vinden. Is dit niet het geval? Dan kunnen wij je voorzien in dit veiligheidsdiploma.

Door de aard van de werkzaamheden vinden wij dat je niet te ver van je werk kan wonen, het is daarom belangrijk dat jouw rit vanuit het werk naar huis toe niet al te lang is, namelijk: maximaal ongeveer 30 minuten.

+ Passen wij bij jou?

Als chauffeur bij Van der Werff Logistics werk je bij een betrouwbare werkgever die de zaken goed op orde heeft en houdt. Onze chauffeurs rijden hoofdzakelijk binnen de Benelux. Onze ladingen bestaan grotendeels uit bouw, industrie en landbouw materialen (met afwijkende maten).

De werkzaamheden bij Van der Werff staan erom bekend dat ze zeer uitdagend en afwisselend zijn. Naast de uitdaging in je werkzaamheden, vind je rust in je arbeidsvoorwaarden. Die voorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Je wordt uitbetaald volgens de CAO beroepsgoederenvervoer en ontvangt bij een goede inzet een prestatiebonus. De code 95 nascholing verzorgen wij voor je. Ons streven is uiteraard dat je zo snel mogelijk met een vaste wagen rijdt.

 

Ben jij die gedreven en gemotiveerde chauffeur die wij zoeken? Is de klant voor jou altijd koning en kan je goed zelfstandig aan het werk? Dan is dit jouw baan!

Wil jij ons ook leren kennen? Stuur dan je sollicitatie aan hr@vdwerff.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0416-745531.

 

 

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE