Autolaadkraan transport

Bent u op zoek naar een ervaren transportpartner om ladingen door de Benelux of West-Duitsland te vervoeren? Als u uw autolaadkraan transport uitbesteed aan Van der Werff leveren wij zowel het voertuig als personeel voor de bediening en het laden en lossen. Met onze autolaadkraan combineert u transport, laden, lossen en hijsen in slechts één voertuig. Het voordeel van transport met een autolaadkraan is dat u geen kooiaap nodig hebt voor het lossen. Met behulp van de kraan lossen wij uw vracht eenvoudig op locatie. Ook hoge verdiepingen zijn geen probleem. Onze kraan reikt tot een hoogte van 29 meter!

Autolaadkraan transport Benelux

Onze deskundige chauffeurs zijn in het bezit van alle benodigde certificaten zoals VCA. Het voordeel van transport in de Benelux met een autolaadkraan is dat onze medewerkers in complexe omgevingen de laadkraan kunnen bedienen. Daarnaast beschikken wij ook over gespecialiseerd materiaal voor transportoplossingen. Zo kunnen wij volgens de nieuwste ARBO-eisen uw wandprofielen, systeemplafonds, isolatiemateriaal en gipsplaten tot een hoogte van 27 meter hijsen. Voor een passende oplossing voor transport in de Benelux gebruikt u onze autolaadkraan!

Voordelen autolaadkraan transport

Van der Werff ontzorgt u volledig op het gebied van transport. Profiteer van de voordelen van onze autolaadkraan! Zo heeft u met dit voertuig geen extra kooiaap nodig. De toegepaste kraan laadt en lost eenvoudig en op precieze wijze uw vracht. Daarnaast versleept onze transportploeg de materialen naar uw vaklieden. Zij nemen ook uw bouwafval mee retour in de daarvoor bestemde big bags. Benut de voordelen van transport met een autolaadkraan!

Autolaadkraan transport veiligheid

Van der Werff hecht veel waarde aan veiligheid. Het transport met een autolaadkraan wordt dan ook verzorgt door onze goed opgeleide chauffeurs. Zij beschikken over een VCA- en TCVT-certificaat, NAM-papieren en een hijsbewijs. Onze vloot bestaat uit:

  • Steenopleggers met 16 ton/meter kraan
  • Semi-diepladers met 55 ton/meter kraan
  • Trucks met kranen van 17 t/m 70 ton/meter kraan
  • Trekkers met kraan tot 40 ton/meter kraan

Nauwkeurigheid en veiligheid staan voorop bij het transport met een autolaadkraan. Stuur een e-mail voor het aanvragen van een offerte!

Waarom van der Werff?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend transport materieel
  • Enorme diversiteit in transport materieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste transportoplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over kraan transport?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner