Artikelen

Maak kennis met onze zij-instromers

Regelmatig leiden we bij Van der Werff zij-instromers (mannen én vrouwen) op tot chauffeur. In enkele maanden tijd stomen we ze klaar voor een mooie, gevarieerde en uitdagende carrière op de weg.

Waarom ze juist Van der Werff kiezen voor hun carrièreswitch? Daarover laten we drie van onze (voormalige) zij-instromers aan het woord.

Dennis: ,,Er is ruimte voor een geintje, maar als er gewerkt moet worden, wordt er serieus gewerkt. Collega’s willen je altijd helpen. Dat is wat mij goed bevalt aan werken bij Van der Werff: er heerst hier echt een goede teamspirit!”

Lees meer

“Fit achter het stuur? Eet vooral goed!”

De vitaliteit van onze collega’s staat hoog in het vaandel. Daarom werken we samen met Mettje van der Werff-Dam van Leefstijl Lokaal Akkrum. Zij helpt onze collega’s die dat willen om een gezondere leefstijl te creëren. En dan wel op zo’n manier dat ze het lang en met plezier kunnen volhouden.

Hoe ze dat doet en welke misvattingen er binnen de transportwereld blijken te bestaan ten aanzien van voeding en gezondheid, vertelt ze in dit interview.

Lees meer

Could not authenticate you.