Transportbegeleiding

Van der Werff ontzorgt u compleet op het gebied van transport. Zo bieden wij transportbegeleiding bij ons exceptionele transport. Uw vracht wordt op een veilige en verantwoorde wijze van A naar B vervoerd. Voorafgaand aan het transport zullen wij de nodige veiligheidsmaatregelen treffen. Het traject wordt zorgvuldig in kaart gebracht en de benodigde ontheffingen worden verzorgd. Met de transportbegeleiding van Van der Werff weet u zeker dat uw waardevolle lading veilig aankomt op bestemming!

Transportbegeleiding Duitsland

Ook in onze buurlanden zorgen wij voor een veilig vervoer van uw waardevolle vracht. Zo bieden wij transportbegeleiding in het westen van Duitsland. Onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs bewaken de veiligheid van uw goederen en doorstroming van het overige verkeer. De transportbegeleiding in Duitsland wordt uitgevoerd met speciaal ingerichte voertuigen. Uiteraard zorgen we niet alleen voor de veiligheid van de overige bestuurders, ook uw vracht wordt ongeschonden vervoerd.

Transportbegeleiding Nederland

Van der Werff zorgt voor een veilig vervoer van uw vracht met transportbegeleiding in Nederland. Om duidelijkheid te scheppen voor de overige bestuurders, zijn zowel de transportbegeleider als het begeleidingsvoertuig duidelijk te herkennen. Dit is geheel conform de wet. Onze transportbegeleiding in Nederland biedt de chauffeur extra oren en ogen. Van der Werff is al sinds 1916 dé specialist op het gebied van transport!

Transportbegeleiding exceptioneel

Van der Werff biedt u transportoplossingen op maat. Zo leveren wij ook transportbegeleiding voor exceptioneel transport. Voor een optimale samenwerking met de chauffeur beschikt onze transportbegeleiding over moderne communicatiemiddelen aan boord. Heeft u vragen over onze transportbegeleiding voor exceptioneel transport? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Door onze vloeiende communicatie krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn!

Waarom Van der Werff Logistics ?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend transport materieel
  • Enorme diversiteit in transport materieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste transportoplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over transportbegeleiding ?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner