Groupage transport

Van der Werff biedt voor elk transport vraagstuk een passende oplossing. Door het uitvoeren van groupage transport combineren wij uw ladingen met die van andere klanten. Op deze wijze vervoeren wij uw vracht tegen interessante voorwaarden. Wij kunnen binnen 24 uur uw deelvracht leveren binnen de Benelux. Daarnaast kunnen wij de vracht ook voor u lossen. Zo kunt u de volgende dag al beschikken over uw materiaal. Door ons grote klantenbestand zijn wij altijd in staat om uw zending middels groupage transport te vervoeren!

Voordelen groupage transport

Door intelligent verzendingen en ladingen te combineren voor verschillende opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij zendingen tegen scherpe prijzen kunnen vervoeren. Profiteer van de voordelen die groupage transport u bieden! Zo is het ook mogelijk om zelf uw order te lossen met een kraan of via kooiaap transport,  Daarnaast kun u uw zendingen volgen via ons online portaal. U ziet direct wat de specifieke levertijd is. Ook kunt u bij ons terecht voor zendingen met afwijkende maten. Zo vervoeren wij al vanaf 1 pallet! Van der Werff is specialist in groupage transport en biedt u veel voordelen!

Groupage transport België

Heeft u een zending met afwijkende maten die bestemd is voor België? Ons groupage transport is uitstekend afgestemd op onze zuiderburen. Zo maken wij gebruik van de meest efficiënte routes. Zo is ook uw vracht in België binnen 24 uur op locatie. Van der Werff is een partner waarop u kunt vertrouwen voor het uitvoeren van groupage transport naar België. Bent u benieuwd naar de tarieven? Stuur dan een e-mail en wij sturen u een offerte toe. Deze kunnen wij desgewenst telefonisch toelichten.

Groupage transport Duitsland

Wilt u de levering van uw ladingen naar Duitsland uitbesteden aan een betrouwbare partner? Van der Werff heeft ruim ervaring met groupage transport naar Duitsland. Onze ervaren chauffeurs brengen uw vracht naar locaties in West-Duitsland. Ook voor transport buiten Duitsland zijn wij de partner waar u op kunt rekenen! Wij werken samen met een aantal vaste partners die transport naar het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en Oost-Europa verrichten. Van der Werff biedt naast groupage transport naar Duitsland nog diverse andere transportoplossingen!

Waarom Van der Werff Logistics ?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend transport materieel
  • Enorme diversiteit in transport materieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste transportoplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over groupage ?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner