Vrije dagen april en mei 2018

HEERENVEEN – Komende tijd staan er weer een aantal feestdagen voor de deur, te beginnen bij koningsdag. Dit kan extra levertijd tot gevolg hebben aangezien de druk op de overige dagen zal toenemen.

Koningsdag

Op vrijdag 27 april (koningsdag) zijn wij gesloten en vindt er in Nederland geen bezorging of afhaling plaats. De zendingen die op donderdag 26 april zijn verstuurd naar bestemmingen buiten Nederland, hebben een normale doorlooptijd. Maandag 30 april is er weer een normale dienstverlening binnen Nederland.

Dag van de arbeid (internationaal)

Op dinsdag 1 mei is er een feestdag (dag van de arbeid) in diverse Europese landen waardoor er nagenoeg geen bezorgingen en afhalingen buiten Nederland worden uitgevoerd. Dit heeft dan ook gevolgen voor de looptijd van uw zendingen naar het buitenland doordat er op deze dag ook geen vertrek naar deze bestemmingen plaats zal vinden (o.a. België, Duitsland, Frankrijk). Echter wordt 30 april door veel bedrijven in het buitenland beschouwd als een brugdag* waardoor veel bedrijven ook op 30 april gesloten zijn.

Hemelvaart

Op donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag. Op deze dag wordt er niet gereden. De eerste vertrek dag na Hemelvaart is vrijdag 11 mei. Vanaf 11 mei worden uw zendingen weer verstuurd volgens de normale dienstverlening.

Pinksteren

Dit jaar zal tweede Pinksterdag op 21 mei plaatsvinden. De laatste vertrek dag voor Pinksteren is vrijdag 18 mei. Ook deze dag wordt er niet gereden. Vanaf 22 mei worden zendingen verstuurd volgens de dienstverlening die u van ons gewend bent.

Uiteraard wensen we iedereen fijne feestdagen toe!

* brugdag: dit is de dag tussen de feestdag en de dag ervoor of erna waarop veel mensen ook vrij hebben.