Overslag

Van der Werff kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid aan transportoplossingen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de overslag van uw goederen! Wij beschikken over uitgebreide opslagmogelijkheden voor zowel binnen- als buitenopslag. Onze binnenlocatie beslaat 17.500m² waar wij voornamelijk goederen met afwijkende maten opslaan. Buiten beslaat ons verharde terrein maar liefst 40.000m² voor de overslag van uw goederen! Voor een optimale veiligheid is ons terrein geheel afgesloten en bewaakt.

Op- en overslag

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw goederen tijdelijk kan opslaan of kan overladen voor verder transport? Maak dan gebruik van de op- en overslag dienst van Van der Werff! Op onze locatie in Heerenveen beschikken wij over een laad- en loskade van 175 meter. Hierdoor zijn wij in staat om ook op- en overslag te verrichten voor goederen die via het water getransporteerd worden. Bij Van der Werff vindt u een uitstekend uitgerust magazijn met hoogwaardig materiaal en personeel!

Overslag Nederland

Onze opslaglocaties bieden ons de mogelijkheid om voor u de meest optimale logistieke oplossing op te stellen. Voor overslag in Nederland beschikken wij over heftrucks die goederen tot 10 ton kunnen dragen. Daarnaast bezitten wij ook over een 70 tons weegbrug waarmee wij het gewicht van uw lading kunnen wegen. Voor een optimale materiaalstroom gebruiken wij bovenloopkranen. Hiermee kunnen wij uw lading nauwkeurig, efficiënt en veilig verplaatsen!

Overslag goederen

Onze locaties in Heerenveen en Waalwijk (Noord-Brabant) voorzien u van een excellente plek voor de overslag van uw goederen. Ons vakkundige en gecertificeerde personeel zorgen voor een optimale doorstroom van uw lading. Bent u benieuwd naar onze tarieven voor de overslag van goederen of van andere transportoplossingen? Stuur ons dan een e-mail. Wij zullen u dan een offerte toesturen. Dan krijgt u van ons een uitgebreide offerte die we desgewenst telefonisch toelichten.

Waarom Van der Werff Logistics ?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend geoutilleerd warehouses
  • Enorme diversiteit in heftruckmaterieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste oplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over warehousing ?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner