Open Dag Waalwijk

Graag nodigen we je uit voor de open dag op zaterdag 4 november 2023, van 11:00 tot 17:00 uur. Deze dag zal plaatsvinden op onze nieuwe vestiging aan de Van Hilststraat 25 in Waalwijk.

Begin dit jaar hebben we ons nieuwe pand geopend en we kunnen niet wachten om het ook met jou te delen. De open dag belooft een interessante dag te worden, boordevol activiteiten voor jong en oud. Het biedt een mooie kans voor het publiek om een kijkje te nemen in de wereld van logistiek en transport, en om te zien hoe Van der Werff Logistics dagelijks uitdagingen aangaat en oplossingen levert. 

Ontmoet collega’s en beleef de dynamiek van een transportbedrijf van dichtbij. Waag je aan leuke activiteiten zoals een proefrit in een vrachtwagen of test je vaardigheden op een meeneemheftruck parcours. Deze dag biedt ook een kans om de moderne en historische vloot te bewonderen en meer te leren over de lange geschiedenis van het bedrijf.

Om 13.00 uur zal er een feestelijke opening plaatsvinden met onder andere een presentatie van sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort en voormalig Formule-1 coureur Jan Lammers!

Wat kun je verwachten tijdens onze open dag:

  • Spectaculaire opening om 13.00 uur. 
  • Bekijk ons moderne en historische wagenpark.
  • Maak een proefrit in de vrachtwagen
  • Meeneemheftruck parcours
  • Muziek, catering en gezelligheid
  • En nog veel meer verrassingen en activiteiten voor jong en oud (F1 simulatoren, springkussen etc.)

Houdt onze facebook– en instagram kanalen in de gaten voor de laatste updates! 

Wanneer: Zaterdag 4 november van 11:00 tot 17:00.
Locatie: Van Hilststraat 25 in Waalwijk
Toegang: Toegang is gratis en parkeren is mogelijk. 

De open dag is grotendeels binnen. 

Let op
Aangezien de vestiging in Waalwijk nieuw is kan het zijn dat de juiste locatie nog niet in je navigatie staat. Klik hier om te navigeren naar de juiste locatie. Scheelt jou weer zoeken.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze open dag en samen met jou dit bijzondere moment te vieren.  Tot ziens op 4 november in Waalwijk!