Monteur bedrijfswagens

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedrijfswagenmonteur.

 

 

Monteur bedrijfswagens

 

 

 

 

 

 

 

Van der Werff Logistics Heerenveen verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van zendingen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal  en diverse uiteenlopende zendingen t.b.v.  bouw, industrie en agrarische sector. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

De functie:

Als Monteur Bedrijfswagens ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verrichten van onderhoud aan het wagenpark en de op- en overslagmiddelen, daarnaast voor de juiste behandeling van de gereedschappen, hulpmaterieel en materialen. Je bent samen met een hecht team verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, revisie- en renovatie werkzaamheden aan het eigen wagenpark. Jouw taken binnen het team zijn met name constructiewerk aan de bedrijfsauto’s zoals lassen, slijpen en conserveringswerkzaamheden. Ook zul je ingewerkt worden om bepaalde technische reparaties aan de voertuigen uit te voeren waaronder veel onderhoud, renovatie en revisiewerkzaamheden.

 

De ideale kandidaat:

  • heeft relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • heeft een technische opleiding;
  • heeft affiniteit met bedrijfswagens;
  • is in bezit van een geldig VCA certificaat;
  • is woonachtig in de buurt van Heerenveen.

 

Je hebt een proactieve instelling en je bent alert. In je werk ben je een echte aanpakker en een doener. Het is voor jou geen probleem om verschoven diensten te werken. Ook ben je flexibel qua eventueel overwerk (na werktijd en op zaterdag). Je bent op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en gebruikt de veiligheidsvoorzieningen correct.

Je bent een enthousiaste teamspeler en een leuke collega met een goede werkers mentaliteit.

Interesse? Ben jij de collega die Van der Werff Logistics zoekt en heb je zin om mee te werken in een dynamische logistieke omgeving? Dan is dit jouw baan! Stuur je motivatie met CV naar Mirjam Dijkstra: mirjam@vdwerff.nl.

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE