Administratief Medewerker (met loonadministratie)

Van der Werff Logistics een toonaangevend bedrijf op het gebied van logistieke dienstverlening en is op zoek naar een enthousiaste medewerker.

Administratief Medewerker (met loonadministratie)

 

De functie:

Als administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor verwerking van inkoop en verkoopfacturen. Binnen een team administratieve collega’s vindt dagelijks het scannen en inboeken van inkoopfacturen plaats. Tevens dienen vrachtdocumenten te worden behandeld en vormt nacontrole een belangrijk onderdeel van de facturatie. Daarnaast verricht je (de urenverwerking ten behoeve van) de loonadministratie en blijf je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de (loon-) administratie. Verder behoren nog enkele facilitaire taken tot deze afdeling. Je staat daartoe in nauw contact met planning, controlling en customer service om als belangrijke schakel de digitale administratieve verwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Kortom een uitdagende allround administratieve functie..

 

De ideale kandidaat

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring binnen de transportbranche of soortgelijke functie is een pré;
  • Ervaring met salarisadministratie is een pré
  • Gezonde teamspirit;
  • Resultaat en kwaliteitsgericht;
  • Secuur en stressbestendig;
  • Is minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Woonachtig in de buurt van Heerenveen.

Wij bieden een uitdagende functie in een sfeervolle werkomgeving binnen een gezellig team. Het salaris is in overeenstemming met de functie.

 

Interesse?

Ben jij de Administratief Medewerker die Van der Werff Logistics zoekt en heb je zin om mee te werken in dynamische logistieke omgeving?
Stuur je motivatie met CV naar M. Dijkstra mirjam@vdwerff.nl voor 7 januari a.s.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mirjam Dijkstra, Personeel en Organisatie. Telefoonnummer 0513 657874.

 

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

 

— Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld —