LZV Chauffeur Heerenveen/Groningen

Schrik jij niet van afwijkende maten en vind je het juist een uitdaging om met een LZV combinatie te rijden? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de LZV Chauffeur waar Van der Werff Logistics in Heerenveen naar op zoek is! 

LZV Chauffeur Heerenveen / Groningen

 

Van der Werff Logistics Heerenveen verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van zendingen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal  en diverse uiteenlopende zendingen t.b.v.  bouw, industrie en agrarische sector. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Voor de dagelijkse LZV pendel voor onze klant zijn we op zoek naar twee LZV chauffeurs. Eén start vanuit de vestiging Groningen en de andere vanuit de vestiging Heerenveen. Lijkt het jou wat om met 2 opleggers achter elkaar in de avonduren te rijden, dan hebben we voor jou een mooie plek achter het stuur! Ben je geïnteresseerd maar nog niet in het bezit van LZV ervaring en een certificaat dan zijn wij uiteraard bereid daarin te voorzien. Je dag start rond 18:00 uur. Voor chauffeur Heerenveen maak je per week +/- 30 uur. Voor chauffeur Groningen maak per week rond de 40 uur.

De ideale kandidaat: 

– Is in het bezit van CE-rijbewijs, digitale bestuurderspas en code 95;
– Is in het bezit van een LZV certificaat;
– Heeft een proactieve houding en is alert;
– Is flexibel inzetbaar en kan goed zelfstandig aan de slag;
– Is op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en gebruikt de veiligheidsvoorzieningen correct;
– Woont binnen een straal van 30 minuten van de standplaats in Heerenveen.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Van der Werff Logistics is in 1916 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en ladingen binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, een groot wagenpark én moderne huisvesting biedt Van der Werff Logistics een compleet dienstenpakket aan.

 

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de functie van LZV Chauffeur bij Van Der Werff Logistics? Dan kun je reageren via het sollicitatieformulier op de website of mail naar HR@vdwerff.nl.

Heb je eerst nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Barry Kuijpers 0513-724480.

 

 

 

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

 

— Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld —