Loodsvoorman (fulltime)

Van der Werff Logistics Heerenveen verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van bouwmaterialen, verpakkingsmaterialen en goederen voor de productie industrie. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

 

Loodsvoorman

 

Wij zoeken een ervaren teamspeler die:

  • dagelijkse leiding geeft aan een team van gemiddeld 7 loods medewerkers,
  • verantwoording neemt over alle activiteiten op de terreinen en in de loodsen,
  • opdrachten uitvoert van de planning en voortdurend met ze in contact staat,
  • toe ziet op de juiste en optimale belading van vrachtwagens,
  • BBL leerlingen en zij instromers begeleid en opleid.

Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Daarbij heb je de nodige kennis of affiniteit van bouwmaterialen, snap je de kwetsbaarheid hiervan en de urgentie bij leveringen. Verder ben je ervaren met het gebruik van de heftruck en heb je de nodige certificaten. Tot slot vinden we het belangrijk dat je in de omgeving van Heerenveen woont.

Ben je gewend om chauffeurs aan te spreken? Kan je leiding geven? Behoud je overzicht wanneer het druk is? Dan willen we je graag leren kennen.

Wij bieden deze uitdagende fulltime baan aan met de nodige eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Je werktijden zien er als volgt uit, de ene week in de dagdienst van 7:30 tot 17:00 uur en de andere week in de avonddienst van 16:30 tot 1:30 uur of wanneer de werkzaamheden klaar zijn.

Wil jij ons ook leren kennen? Stuur dan een reactie per e-mail aan Mirjam Dijkstra (Personeel en Organisatie) naar hr@vdwerff.nl  

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0513 657874.

 

— Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld —