Groupage afwijkende maten

De groupagespecialist voor zendingen met afwijkende maten!

Dankzij een 24-uurs dekkend Benelux netwerk kunnen elke dag deelladingen vanaf 1 pallet worden geladen op route. Hierover kunt u al de volgende dag op locatie beschikken. Ook is het mogelijk om uw order zelf te lossen met een kraan of meeneemheftruck en eventueel binnen de gemaakte tijdsafspraken. Alle zendingen uit geheel Benelux worden ‘s avonds/`s nachts in een van de twee verdeelcentra (Heerenveen & Waalwijk) overgeslagen en herverdeeld op bestemming en route. De volgende dag worden alle orders afgeleverd gebruikmakend van het meest geschikte materieel en via de meest efficiënte routes. Wij beschikken over moderne locaties in Heerenveen en Waalwijk welke 24/7 open zijn en beschikken over alle benodigde faciliteiten.

Uw zendingen kunt u volgen via onze web portal waar u alle gewenste gegevens af kunt lezen zoals afhaal-en brengmoment en als het transport uitgevoerd is kunt u ook de vrachtbrief via de web portal ophalen. Ook kunnen wij de ontvanger van de zending vooraf een SMS of e-mail sturen met daarin een vooraankondiging wanneer wij de zending komen afleveren.

De goederen die wij voornamelijk vervoeren zijn zendingen met afwijkende maten (lengte- en breedtegoed) en bouwmaterialen.

Expeditie

Om u een volledig pakket aan diensten te bieden, hebben wij een eigen expeditieafdeling. Hier verzorgen wij voor u zendingen welke buiten ons eigen bereik vallen. Wij werken hierbij samen een aantal vaste partners welke deze transportdiensten op hoog niveau voor u verzorgen. Deze dienstverlening biedt u als klant één aanspreekpunt voor al uw transportvragen en één factuur waarmee u overzicht en voordeel behaald. Te denken valt aan Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en Oost Europa.

Onze vloot voor het uitleveren van de groupage zendingen bestaat onder meer uit:

  • Trucks met kranen
  • Schuifzeilen opleggers (1,2 of 3 as)
  • Stuurbare stenenopleggers met hydraulische kranen
  • Open trailers
  • Trailers met stuurassen

Alle getrokken materieel kan voorzien worden van een meeneemheftruck.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Waarom Van der Werff Logistics ?

  • Afspraak is afspraak
  • Uitstekend transport materieel
  • Enorme diversiteit in transport materieel
  • Ervaren, betrokken, gecertificeerd en vakkundig personeel
  • Actief meedenken in de beste transportoplossing voor onze opdrachtgever

Vragen over groupage ?

Bel 0513 – 657 871  of mail arjen@vdwerff.nl

Arjen Tulner