Coördinator crossdock in Elshout (fulltime)

Van der Werff Logistics verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van bouwmaterialen, verpakkingsmaterialen en goederen voor de productie industrie. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coördinator crossdock in Elshout. 

 

Coördinator crossdock in Elshout (NB)

 

 

 

Wij zoeken een ervaren teamspeler die:

 

  • Informatie rondom de inkomende en uitgaande goederenstroom verwerkt en verstrekt aan chauffeurs en crossdock medewerkers.
  • Coördineert aanmeldingen vrachtwagens.
  • Voorbereiden administratieve werkzaamheden voor crossdock medewerkers.
  • Veelvuldig schakelt tussen de transportplanning en crossdock medewerkers waar je relevante vraagstukken mee bespreekt.

 

Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke administratieve functie en minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Wij zoeken de spin in het web die de schakel vormt tussen de planning en het crossdock. Je moet hierbij stressbestendig zijn en pro-actief kunnen reageren.

 

Raak jij niet snel in de war? En behoud jij overzicht wanneer het druk is? Dan willen we je graag leren kennen.

 

Wij bieden deze uitdagende fulltime baan aan met de nodige eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Je werktijden zijn van 13.00 uur tot en met 22.00uur van maandag t/m vrijdag.

Wil jij ons ook leren kennen? Stuur dan een reactie per e-mail aan Bonne van Kruijssen (Personeel en Organisatie) naar hr@vdwerff.nl  

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0416 74 55 31.

 

— Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld —