Aankomend chauffeur Heerenveen (zij-instroom)

Altijd al gedroomd van een baan als vrachtwagenchauffeur? Dit is je kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Aankomend chauffeur (zij-instroom)

 

Van der Werff Logistics verzorgt voor klanten voornamelijk binnen de Benelux het vervoer van zendingen met afwijkende maten, waaronder bouw- en plaatmateriaal en diverse uiteenlopende zendingen t.b.v. bouw, industrie en agrarische sector. Transporten worden verricht met zowel open als dichte wagens voorzien van kraan of meeneemheftruck.

Wat hebben wij te bieden?

Tijdens het lessen voor jouw groot rijbewijs zal je werken in de avonddienst overslagloods in Heerenveen.

Met dit werk leg jij de basis voor het zijn van een echte Van der Werff Chauffeur. Op deze manier leer jij vanuit de praktijk ons bedrijf en het materieel van binnen en buiten kennen.  

Na deze praktijkperiode is bijvoorbeeld het lading zekeren, het laden en lossen, het manoeuvreren met vrachtwagens en het werken met een meeneemheftruck voor jou geen enkel probleem. Je beheerst dit tot in de kleinste details.

Je rijbewijs is binnen, wat nu?!

Nu is het tijd om de kneepjes van het vak te leren en je stap voor stap kennis te laten maken. Afhankelijk van hoe het gaat ga je een periode met een mentorchauffeur mee. Deze mentorchauffeur evalueert ook wanneer je klaar bent om zelfstandig te rijden en te laden/lossen. Tijdens en na deze periode word je verder op/begeleid door onze chauffeurscoach.

Jouw profiel

  • Je bent super gemotiveerd om een groot rijbewijs te halen;
  • Je bent leergierig en wilt alles van trucks en onze branche weten;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud en in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent flexibel inzetbaar t.a.v. werkdagen en werktijden;
  • Je bent klantvriendelijk en kan zelfstandig en secuur werken;
  • Beheerst naast de Nederlandse taal;
  • Woont in de omgeving van Heerenveen.

Wat bieden wij jou?

De kans om je droom waar te maken binnen een groeiend, ambitieus bedrijf. De kans om onderdeel te zijn van een groep chauffeurs die hun werk serieus neemt, maar onderling ook plezier hebben. Binnen Van der Werff heb je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en te groeien, samen stippelen we daar gaandeweg een traject voor uit.

Het arbeidsvoorwaardenpakken is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. De kosten voor de rijlessen worden voor 50% gesubsidieerd vanuit het SOOB subsidiefonds.

Jouw reactie:

Ben jij enthousiast? Kijk op www.vdwerff.nl en/of stuur je CV en motivatie door naar hr@vdwerff.nl. Voor meer informatie neem contact op via 0513-657874. 

 

SOLLICITEER OP DEZE FUNCTIE

 

— Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld —