Sinds 1916 een begrip in transport

Waar afwijkende maten standaard zijn

Standplaatsen door heel nederland

Jouw product door de hele Benelux geleverd!

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading. Ons specialisme ligt in het vervoer van zendingen met afwijkende maten. Hoofdzakelijk in de bouw, industrie en landbouwsector.

Van der Werff is gevestigd in Heerenveen, Waalwijk en Roermond én heeft een groot aantal standplaatsen in heel Nederland. Met dit dichte netwerk zijn we in staat om uw goederen snel en efficiënt door de hele Benelux te transporteren.

De grootste vloot meeneemheftrucks van de benelux!

Wij kunnen uw vracht lossen waar u maar wilt!

Bent u op zoek naar een professionele partner voor het lossen van materialen op uiteenlopende locaties? Het verzorgen van meeneemheftruck transport behoort tot de specialiteiten van Van der Werff Logistics.

Alles begon met paard en wagen

Meer dan 100 jaar historie in de logistiek

Van der Werff kent een rijke geschiedenis sinds het ontstaan in 1916. Van de eerste rit met paard en wagen, de eerste auto’s tot verhuizingen en uitbreidingen. We hebben het allemaal meegemaakt!

Passen wij bij jouw volgende stap?

Start jouw carrière in de logistiek!

We doen het gewoon! Dat is ons motto. Spreekt ons motto jou aan en ben je op zoek naar een baan vol afwisseling? Bekijk dan onze vacaturewebsite en ontdek al onze vacatures en verhalen van onze collega’s!

  • Ervaren en vakkundig personeel
  • We denken actief mee in de beste oplossing
  • Uitstekend en divers transportmaterieel